Πληροφορίες Αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Τώρα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλη την Ελλάδα, για όλες τις παραγγελίες άνω των 45 Ευρώ και για βάρος έως 10Kg. Για όλες τις υπόλοιπες παραγγελίες ισχύουν από τις πλέον φθηνότερες χρεώσεις μεταφορικών! Εξαιρούνται της δωρεάν αποστολής τα πολύ βαριά-ογκώδη αντικείμενα καθώς οι δυσπρόσιτες περιοχές, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της ACS COURIER.

Παραγγελίες

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της φόρμας Παραγγελίας διαδικτυακά στο petworld.gr ή ακόμα και τηλεφωνικά ή στέλνοντας Fax στο 210 7782 981. Οι παραγγελίες τελούν υπό την αποδοχή του καταστήματος. Θα ενημερωθείτε με e-mail ή τηλεφωνικά για την αποδοχή της παραγγελίας.


Αποστολή Παραγγελίας


Για παραγγελίες μικρότερες των 45€ οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής: 

Για παράδοση στην Αττική 2,11€ για αποστολές βάρους μέχρι 2 κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό, κόστος 0,60€ ανά κιλό

Για παράδοση σε χερσαίους προορισμούς στην Ελλάδα 2,48€ για αποστολές βάρους μέχρι 2 κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό, κόστος 0,60€ ανά κιλό

Για παράδοση σε νησιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα 2,60€ για αποστολές βάρους μέχρι 2 κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό, κόστος 1€ ανά κιλό

Για πληρωμή με αντικαταβολή, πληρωμή δηλαδή με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων το κόστος είναι 2€.

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται και η συσκευασία που παρέχεται από εμάς.

Για αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν.

Αν διαμένετε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή σύμφωνα με την πολιτική των Courier συνεργατών μας, ενδέχεται να έχετε επιπλέον χρεώσεις για την παραλαβή σας.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων της μεταφορικής εταιρίας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από την μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε.

Ακύρωση – Υπαναχώρηση - Επιστροφές

Έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε μέσω e-mail, fax ή τηλεφωνικά στο 210 7782 981 την παραγγελία σας εντός λίγων ωρών αρκεί να μην έχει ήδη προετοιμαστεί και πακεταριστεί για παράδοση. Ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας χρειάζεται την αποδοχή μας. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης - πελάτης θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας.

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση και να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο καθώς και όλα τα συνοδευτικά αυτών έγγραφα και με την προϋπόθεση ότι θα προηγηθεί επικοινωνία με το κατάστημα και θα αποδεχτούμε την επιστροφή.

Στην περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής που επιβαρύνθηκε το κατάστημα για την αποστολή των προϊόντων καθώς και με τα έξοδα επιστροφής αυτών.

Αν κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων σας παρατηρήσετε κάποιο ελλαττωματικό ή κατεστραμμένο εμπόρευμα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων του χρήστη-πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα από το κατάστημα. 
Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το κατάστημα έχει το δικαίωμα να προβαίνει μονομερώς σε συμψηφισμό της απαίτησής του έναντι την αποζημίωσης του πελάτη.

Εγγύηση

Η εγγύηση παρέχεται από τον κατασκευαστή των προϊόντων και όχι από το κατάστημα. Το κατάστημα ενεργεί ως διαμεσολαβητής μεταξύ Πελάτη και Κατασκευάστριας Εταιρίας για την επισκευή ή την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος. Ο κατασκευαστής με δική του επιλογή αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το προϊόν ή τη συσκευή.