Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.
Bioprotect Paste  για την Αντιμετώπιση Συμπτωμάτων Διάρροιας – πάστα 15ml Πεπτικές Διαταραχές

Προτείνεται για τη μείωση εντερικών διαταραχών απορρόφησης οξείας φάσης.

·         Το μοναδικό προϊόν με αντιμετώπιση 5 σημειών

·         Προσροφητικές ουσίες, προβιοτικά, πρεβιοτικά, πηγές ενέργειας, ηλεκτρολύτες.

·         Μεγάλη συγκέντρωση δραστικών ουσιών, ώστε να χορηγείται μικρότερη ποσότητα και να επαρκεί για περισσότερες μέρες θεραπείας

 

Η bioprotect πάστα είναι η μοναδική που καταπολεμά τη διάρροια με 5 μηχανισμούς. Έχει 2 προσροφητικές ουσίες, 3 πηγές ενέργειας, 3 διαφορετικούς ηλεκτρολύτες, έναν προβιοτικό μικροοργανισμό στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που υπάρχει και 2 πρεβιοτικά.

 

Στην αντιμετώπιση μιας οξείας διάρροιας, εκτός από τα διαιτητικά μέτρα, θα πρέπει να χορηγούνται σκευάσματα τα οποία έχουν ως στόχο τα παρακάτω: Απομάκρυνση των τοξινών (μπεντονίτης – μοντμοριλλονίτης, ξυλάνθρακας). Οι προσροφητικές ουσίες δεσμεύουν τις τοξίνες και τις απομακρύνουν ώστε να μην προκαλούν περαιτέρω βλάβη. Αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας (Enterococcus faecium). Οι προβιοτικοί μικροοργανισμοί βοηθούν και στο μεταβολισμό των τροφών αλλά και λειτουργούν ως ασπίδα στην ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών. Κατά την εξέλιξη της διάρροιας, ο πληθυσμός των προβιοτικών μειώνεται σημαντικά και η αποκατάσταση θεωρείται αναγκαία. Βελτιστοποίηση της δράσης της εντερικής χλωρίδας (FOS). Τα πρεβιοτικά (FOS) αποτελούν την τροφή των προβιοτικών και τα βοηθούν στον ταχύτερο πολλαπλασιασμό τους και στη γρηγορότερη αποκατάσταση των χλωρίδας. Παροχή ενέργειας (δεξτρόζη – γλυκερίνη). Στη διάρροια, οι τροφές δεν έχουν προλαβεί να πεφθούν και να απορροφηθούν τα θρεπτικά συστατικά.

 

Αν η διάρροια παραταθεί πάνω από 3 μέρες, το ζώο θα έχει σημαντικές απώλειες ενέργειας. Η χορήγηση ουσιών υψηλής απορρόφησης και μεγάλου ενεργειακού φορτίου κρίνεται απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις. Παροχή ηλεκτρολυτών (χλωριούχο κάλιο – χλωριούχο νάτριο – χλωριούχο μαγνήσιο). Αντίστοιχα με την ενέργεια, σε μία διάρροια χάνονται ηλεκτρολύτες.

 

Η χορήγηση ηλεκτρολυτών βοηθά στη γρηγορότερη εξομάλυνση της φυσιολογίας του εντέρου.

 

Συνιστώμενη ημερήσια δόση:

1 ml ανά 5 κιλά σ.β. δύο φορές ημερησίως για 3 ημέρες ή όπως προτείνει ο κτηνίατρος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Bioprotect Paste για την Αντιμετώπιση Συμπτωμάτων Διάρροιας – πάστα 15ml

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 10 Kg

  • Κωδικός Προϊόντος: PW3339
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,00€

Ετικέτες: Bioprotect, Paste, για, την, Αντιμετώπιση, Συμπτωμάτων, Διάρροιας, πάστα, 15ml, Πεπτικές, Διαταραχές, VetExpert