Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.
TriDigest - 40 δισκία Πεπτικές Διαταραχές

Το TriDigest αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της πέψης και όλης της πεπτικής διαδικασίας στα μικρά ζώα.  Περιέχει συστατικά που ενισχύουν σε τρία διαφορετικά σημεία την πέψη, και με αυτό τον τρόπο βοηθά στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων σε περιπτώσεις χρόνιας διάρροιας.

 

Το TriDigest αποτελεί πολυδιάστατο σύμμαχο στην καταπολέμηση προβλημάτων πέψης και της χρόνιας διάρροιας.

Βασικά Σημεία

·           Ενισχυτικό της πεπτικής διαδικασίας

·           Υποστηρίζει την έκκριση γαστρικών υγρών, παγκρεατικών ενζύμων και χολής

·           Το μοναδικό προϊόν με δράση σε τρία επίπεδα

·           Βοηθά στην αντιμετώπιση χρόνιων διαρροιών

  

Δοσολογία

Η αναφερόμενη δόση είναι ενδεικτική. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για τη δόση και το διάστημα χορήγησης είναι ο κτηνίατρος σας που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του δικού σας ζώου (π.χ. αλλεργικό ζώο, σωματική διάπλαση, λήψη άλλων φαρμάκων ή κλινικών διαιτών κ.λ.π.).

 

Συνιστώμενη ημερήσια δόση:

Σκύλοι

Έως 10kg: ½ δισκίο

Από 11 έως 18kg: 1 δισκίο

Από 19 έως 33kg: 2 δισκία

Από 34 έως 48kg: 3 δισκία

Από 49 έως 63kg: 4 δισκία

 

Στις γάτες, χορηγήστε ½ δισκίου ημερησίως.

 

Η συσκευασία περιέχει αρκετή ποσότητα δισκίων ώστε να καλύψει ένα ζώο 15 κιλών για 1,5 μήνα  με μία αρχική προτεινόμενη δοσολογία και ημερήσια χρήση

 

Πως Δρα

Το Tridigest περιέχει συνδυασμό συστατικών που επιδρούν στη διαδικασία της πέψης σε πολλά σημεία. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του θετική συνεισφορά και η χρήση τόσο πολλών διαφορετικών συστατικών κάνει το προϊόν μοναδικό.

Η φυσιολογική διαδικασία της πέψης έχει ως εξής: 

Σε πρώτη φάση, γίνεται η πρόσληψη της τροφής, η οποία διασπάται κατά τη μάσηση σε μικρά κομμάτια. Κατόπιν, ο βλωμός (μπουκιά) μέσω του οισοφάγου οδηγείται στο στομάχι. Εκεί, με την επίδραση γαστρικών ενζύμων, γίνεται μία πρώτη διάσπαση των συστατικών της τροφής και ιδιαίτερα των πρωτεϊνών. Στην πορεία, το περιεχόμενο προχωρά στο λεπτό έντερο. Στο σημείο αυτό, στην  τροφή θα επιδράσουν διάφορα ένζυμα από το πάγκρεας (αμυλάση για τους υδατάνθρακες, λιπάση για τα λίπη και πρωτεάση για τις πρωτεΐνες) καθώς και ή χολή από το ήπαρ, η οποία βοηθά επιπλέον στην πέψη των λιπών. Αφού η τροφή έχει διασπαστεί στα συστατικά της, θα ξεκινήσει η απορρόφηση των συστατικών στις διάφορες μοίρες του εντέρου και η ποσότητα που δεν απορροφάται θα περάσει στο παχύ έντερο όπου θα γίνει ο σχηματισμός των κοπράνων και η αποβολή τους.

Μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί ότι είναι τόσα πολλά τα σημεία σε αυτή την πεπτική αλυσίδα (στομάχι, ήπαρ, πάγκρεας, λεπτό έντερο, παχύ έντερο), που βλάβη σε κάποιο από αυτά δημιουργεί πρόβλημα πέψης με συχνότερα συμπτώματα τη διάρροια και την απώλεια βάρους.

Το TriDigest ενισχύει την πεπτική διαδικασία σε όλα τα παραπάνω επίπεδα.

·           Η βεταΐνη είναι ένα παράγωγο του αμινοξέος γλυκίνη. Ενισχύει την έκκριση γαστρικών υγρών ώστε να ωφεληθεί  ο πρώτος κρίκος της αλυσίδας με τη βασική διάσπαση των πρωτεΐνών και μειώνει το pH του στομάχου, γεγονός απαραίτητο για την πέψη.

·           Το εκχύλισμα αγκινάρας (Cynara scolymus) έχει πολύ καλή υποστηρικτική δράση στο ήπαρ. Στην προκειμένη περίπτωση, βοηθά στη έκκριση και ροή της χολής, ώστε να μπορεί να γίνει η διάσπαση των λιπών.

·           Το εκχύλισμα γλυκύριζας προκαλεί έκκριση της ορμόνης σεκρετίνης, η οποία με τη σειρά της προκαλεί έκκριση διττανθρακικών, τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν την έκκριση παγκρεατικών ενζύμων.

·           Επίσης, στο Tridigest περιέχονται ορνιθίνη και φωσφολιπίδια.

·           Η ορνιθίνη συμμετέχει στον κύκλο της ουρίας. Βοηθά στη μετατροπή της αμμωνίας σε ουρία, ώστε να μπορεί να αποβληθεί.

·           Τα φωσφολιπίδια είναι απαραίτητο συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης και προάγουν την αναγέννηση των ηπατοκυττάρων, ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες του ήπατος και να μπορεί να εκτελεστεί η λειτουργία της πέψης της τροφής, του μεταβολισμού των συστατικών και της απομάκρυνσης των άχρηστων παραγόμενων προϊόντων.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ

L-ορνιθίνη

φωσφολιπίδια (λεκιθίνη)

Εκχύλισμα γλυκύριζας

Βεταΐνη υδροχλωρική                                                133 mg/gr

Εκχύλισμα αγκινάρας (Cynara scolymus)              89 mg/gr

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Πρωτεΐνη            20,90%

Λιπαρά                 3,45%

Ίνες                      15,45%

Τέφρα                  13,85%

Υγρασία               4,90%

Ασβέστιο            156,6 mg/gr

Φώσφορος         69,50 mg/gr

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

TriDigest - 40 δισκία

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 10 Kg

  • Κωδικός Προϊόντος: PW3283
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 18,00€

Ετικέτες: TriDigest, δισκία, Πεπτικές, Διαταραχές, VetExpert